Team Osteopathie van den Broek

John van den Broek

Sinds 2013 ben ik osteopaat en in 2018 heb ik mijn eigen praktijk geopend in Breda. Het fascineert me waarom bepaalde klachten bij cliënten bestaan. Als osteopaat leg ik verbanden vanuit de anatomie, fysiologie, neurologie, embryologie en psychologie. Ik bekijk wat je lichaam nodig heeft om weer optimaal en gezond te functioneren. Bij volwassenen, sporters, baby’s en kinderen. Daarnaast geef ik preventieve behandelingen.

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut, heb ik de studie aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent (België) gevolgd. Hier leerde ik dat de oorzaak van klachten zich vaak elders in het lichaam bevinden. Naast mijn werk in de praktijk ben ik als docent verbonden aan de IAO. Ik geef onder andere les in Zeist, Kopenhagen, Berlijn en München. 

Samen met mijn vrouw en tevens collega Annelies heb ik twee jonge dochters. 

John van den Broek, osteopaat DO – MRO BSC

Aanwezig: maandag tot en met vrijdag

 

Annelies Roovers, osteopaat DO – MRO BSC
Aanwezig op: maandag, dinsdag en vrijdag

Annelies Roovers

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent (België). Daarna heb ik de post-graduate opleidingen kinder-osteopathie afgerond en orthomoleculaire voedingsleer. De behandeling van zwangeren, baby’s en jonge kinderen heeft mijn extra interesse. De voldoening is groot als ik na enkele behandelingen merk dat deze kleine mensjes beter in hun vel zitten! Ook met aangepaste voedings- en leefstijladviezen in combinatie met een osteopathiebehandeling bereik ik veel voor mijn cliënten. 

Samen met mijn man en tevens collega John heb ik twee jonge kinderen, Roos en Amber. 

Ronald van Oers

In 2013 studeerde ik af aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent (België), daarvoor volgde ik succesvol de opleiding tot fysiotherapeut.

De samenhang van klachten en het zien van het grotere geheel is mijn kracht. Door mijn specialisatie in orthomoleculaire voedingsleer heb ik veel kennis over de invloed van voeding op het lichaam en het herstel daarvan. Daarnaast heb ik me verdiept in chronische klachten en het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS). Mensen helpen die al bij verschillende andere zorgverleners zijn geweest, daar doe ik het voor.

Naast mijn werk bij Osteopathie van den Broek zet ik me in voor de beroepsvereniging van de osteopathie en de Stichting Wetenschappelijk Osteopathisch Onderzoek (SWOO). 

Ronald van Oers, osteopaat DO – MRO MS

Aanwezig op vrijdag 

 

logo osteopathie van den broek

Helaas hebben wij onze deuren vanwege het Coronavirus tijdelijk moeten sluiten tot tenminste 19 januari 2021. Stond er voor jou nog een afspraak gepland? Zodra we weten wanneer we weer open mogen, zullen wij contact met je opnemen. Heb je klachten of vragen waarbij wij je kunnen helpen? Stel ze dan gerust per e-mail. Voor nu, zorg voor elkaar en blijf gezond!